Nicușor Dan, o nouă întâlnire cu reprezentanții salariaților STB?

În urma unei întâlniri de peste două ore cu șefii de autobaze și depouri din cadrul STB, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că a luat cunoștință de o serie de probleme concrete cu care salariații din transportul public se confruntă.

Edilul spune și că există o lipsă de comunicare și de încredere în ierarhia administrativă a Societății de Transport București (STB SA).

Primarul Capitalei solicită demararea cât mai urgentă a dialogului dintre sindicatul reprezentativ – Sindicatul Transportatorilor din București, și conducerea societății bucureștene de transport.

Prin intermediul șefilor de autobaze și depouri, Nicușor Dan le-a cerut salariaților STB să aleagă câte un reprezentant al fiecărui colectiv, care poate fi sau nu membru de sindicat, pentru o nouă întâlnire la Primăria Capitalei.

Întâlnirea ar urma să aibă loc la ora 18, iar reprezentanții ar trebui să aibă un mandat din partea colectivelor respective.

Primarul general al Capitalei nu a precizat în ce ar consta acest mandat și ce ar urma să se discute în cadrul întâlnirii de la ora 18, în condițiile în care dialogul social instituțional se va derula între sindicatul reprezentativ și conducerea STB SA, conform legislației dialogului social.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.