George Sărluceanu: „Suntem la a 4-a ediție și sperăm să avem în jurul nostru și mai mulți oameni care iubesc natura”!

Despre Water Fest Ceahlău au aflat Andreea și Alex de la artistul George Sărluceanu, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM.

„Încercăm să ținem festivalul și să nu mai avem piedici. Festivalul este desfășurat într-un loc absolut senzațional, spectaculos. Este vorba de lacul Bicaz. Ce este spectaculos acolo legat de acest festival este că ne aflăm într-un loc în care ai și munte și mare, ca să spun așa. Noi suntem la a 4-a ediție și sperăm să avem în jurul nostru și mai mulți oameni care iubesc natura pentru că, în primul rând, ăsta este scopul festivalului, să educăm oameni și să îi aducem în mijlocul naturii. Continuăm ceva ce am început cu regretatul Ivan Patzaichin.

Ce este spectaculos la acest festival este faptul că organizăm acea competiție pe care Ivan a pornit-o acum mulți ani, competiția Rowmania Fest. Deci avem competiție de vâslit canotci 10+1, avem muzică și locul este spectaculos, suntem înconjurați de apă, putem să practicăm sporturi și de apă dar și de munte. Este un festival care nu trebuie ratat.

Festivalul se întâmplă pe 12, 13, 14 august. Data de 15 august, anul acesta cade într-o zi de luni în care toată lumea sau mare parte din România este liberă. Asta înseamnă că vom avea un weekend prelungit pentru toți iubitorii de natură și muzică bună ceea ce este senzațional.”, a spus

Dacă vrei să afli despre programul festivalului, unde te poți caza, de unde poți cumpăra bilete și ce s-a încercat pentru a atrage atenția în privința poluării lacului Bicaz, atunci vezi VIDEO.

„La competiția de canotci, la Rowmania Fest, acolo avem o problem pentru că nu sunt foarte multe locuri, adică locurile sunt cumva limitate. Atunci suntem obligați să dăm, în primul rând, accesul la înscriere în competiție celor care își cumpără abonament. Este important ca oamenii să se hotărască să se înscrie la competiție.

Cei care nu vor avea loc în competiție, prin asociația noastră, Green Ties, care este organizatoarea festivalului, punem la dispoziție tot ce înseamnă echipament nautic.”, a declarat

„Noi, cu asociația, încercăm, într-o formă sau alta, de câțiva ani de zile să atragem atenția asupra unul loc minunat de acolo și vorbim de lacul Bicaz. Acolo este un loc care, în momentul acesta, este foarte poluat.

Tocmai asta am încercat, prin realizarea acestui festival, să adunăm în jurul nostru întregi comunități să se unească și să facă ceva. Sperăm că, la un moment dat, să atragem atenția în așa fel încât oamenii să se implice mai mult în povestea asta. Trebuie să atragem atenția instituțiilor statului să vină acolo și să ia măsuri radicale. Ca să cureți lacul trebuie să ajungi cu niște utilaje foarte mari.”, a povestit George Sărluceanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.