Alex Parker și Bastien: „Juriul de la Eurovision o să aibă un cuvânt foarte important de spus”!

Astăzi, în emisiunea De10xRomania, invitații lui Răzvan Petre au fost artiștii și producătorii Alex Parker și Bastien. Cei doi participă, la Selecția Națională Eurovision de anul acesta, cu piesa „All this Love”.

„Pe 5 februarie vor fi postate live perfomance-uri cu cele 46 de piese. Publicul va vota pe Facebook timp de 5 zile, dar juriul va avea un cuvânt important de spus. Pe 10 februarie vor fi aleși 10 concurenți, cinci de fani, cinci de juriu. În funcție de ce se întâmplă ne vom adapta planurile pentru perioada următoare”, au spus Alex Parker și Bastien.

Mesajul principal al piesei „All this love” este că prin iubire, empatie față de oameni, animale și locuri poți face lumea un loc mai bun, mai prietenos, dar cu o condiție – schimbarea începe cu ține.

Cei doi sunt de părere că vom asista la schimbări în industria muzicală și după perioada anilor ̓̕̕̕90, vom avea parte de alte influențe.

„Anul acesta am să mă axez pe mine pentru că până acum m-am ocupat să găsesc artiști, să-i promovez. Trebuie să schimb ceva pentru că am nevoie de diversitate. Se întorc trupele rock. Au fost aproape 14 ani de industrie de dj. E boring, te duci la un concert cu lasere și lumini și îți dai în cap, nimic nu se compară cu un concert live”, a spus Alex Parker în De10xRomânia.

Când vorbim desppre schimbări, ne raportăm la ceea ce se întâmplă în România și în străinătate. Bastien este de părere că urmează ceva legat de anii 2000: „În ultima perioadă funcționează ariștii care vin cu chestii personale, care sunt sinceri. Este un canal de youtube care se numește Colors, iar acolo artișii se prezintă și cred că de acolo pleacă și în mainstream”.

Artist, dj și producător român, Alex a studiat pianul de la vârsta de șase ani, iar mai târziu a urmat cursuri de canto și teorie muzicală. A debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga, iar de-a lungul timpului a mai colaborat cu Alexandra Stan sau Misha Miller. Este și primul DJ care a ales să mixeze de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime, în cadrul unui proiect demarat de organizatorii Neversea.

Alex Parker este și fondatorul Creator Records, o casă de discuri care în mai puțin de doi ani a înregistrat peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify. Proiectul se axează pe dezvoltarea carierelor artiștilor, cele mai recente exemple fiind Olivia Addams și Holy Molly.

În 2021 Parker a lansat „Satisfied” cu Bastien, a fost în Times Square cu single-ul „I Want The Money” și a colaborat cu Bodybangerz pentru piesă „Bum Bum”.

Vezi aici ediția de astăzi a emisiunii De10XRomania.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.