Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

O premieră vine în cinematografe, din acest weekend. ”Lucruri pentru care merita sa plângi” este o comedie-dramă, în regia Cristinei Grosan.

Din distributie fac parte actorii Nóra Rainer-Micsinyei, Júlia Huzella și Judit Hernádi.

”Lucruri pentru care merită să plângi” vorbește despre încercările disperate ale Majei, o tânără femeie în vârstă de 30 de ani, care vrea, în sfârșit, să intre în rând cu lumea.

Cu un credit bancar pe 30 de ani, Maja e pe cale să preia apartamentul luat împreună cu iubitul ei, însă, în toiul pregătirilor, Maja dă peste o rudă decedata. Și pentru că nimeni din familie nu e prin preajma, Maja trebuie să se descurce singură. Sau aproape singură.

Dacă luna ianuarie nu a adus prea multe premiere pe marele ecran, nu asta putem spune despre februarie, care se anunță bogată în premiere.

Din 4 februarie avem ”Moonfall” – o extravagantă producție SF, în care Halle Berry și Roland Emmerich, pur și simplu vor luna de pe cer.

Tot din 4 febbuarie vom vedea ”The Black Phone”, cu Ethan Hawke, care ne aduce un horror cu adevărat înfiorător.

Din 11 februarie, în comedia romantică ”Marry Me” ne întâlnim cu Jennifer lopez, Owen Wilson si Maluma, iar pentru pasionatii filmelor de actiune-mister, pe marele ecran, se vede ”Death on the Nile”, în care regizorul Kenneth Branagh revine cu o continuare a filmului ”Murder on the Orient Express” din 2017.

Din 18 februarie, nu mai puțin de cinci premiere apar în cinematografe: ”Uncharted”, ”Ambulance”, ”Texas”, ”Chainsaw Massacre”, ”Sneakerella” și Rumble.

Dar până atunci, pe Netflix avem de văzut noi producții.

Din 27 ianuarie se vede ”Framed: A Sicilian Murder Mystery”, o comedie în care urmărim aventura a doi tehnicieni TV ghinioniști care se trezesc la locul unei crime.

Vine și serialul ”Feria: The Darkest Light”.

La jumătatea anilor ’90, în Andaluzia, două surori caută adevărul atunci când părinții lor dispăruți sunt acuzați de uciderea a 23 de persoane într-un ritual ocult.

Vedem și ”Getting Curious With Jonathan Van Ness”, un nou serial inspirat de podcastul lui de succes și de turneul de stand-up.

Pentru fanii reality show, Netflix aduce o producție despre viața Georginei Rodriguez, influencer şi partenera de viaţă a fotbalistului Cristiano Ronaldo. „Soy Georgina” („I am Georgina”) promite să dezvăluie toate aspectele vieţii sale private.

„Mulţi îmi ştiu numele. Dar puţini ştiu cine sunt”, spune tânăra în vârstă de 27 de ani, care are o fiică cu Cristiano Ronaldo şi este însărcinată cu gemeni.

În serialul ”In From the Cold”, o femeie trebuie să aleagă între a-și pune familia în pericol și a-și relua trecutul de spion rus cu abilități speciale obținute prin bioinginerie.

 

Din 28 ianuarie, în comedia ”Home Team”, bazată pe fapte reale, aflăm povestea antrenorului Sean Payton, suspendat din NFL, și care alege să antreneze echipa de fotbal a fiului său dintr-un mic orășel din Texas. Ne întâlnim cu Rob Schneider, Kevin James și Taylor Lautner.

 

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.