Emanuel Pârvu (actor filmul “Miracol”): ”Filmul a fost primit cu niște elogii măgulitoare în străinătate”

Despre filmul „Miracol”, thriller-ul psihologic regizat de Bogdan George Apetri, ce are deja avanpremiere și premiera pe 4 februarie, au aflat Andreea și Alex de la Emanuel Pârvu, actorul din rolul principal, invitat în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”De fiecare dată când dă Dumnezeu încă o șansă unui om care nu a fost bun, eu cred că a fost un miracol. Atât, fără să facem spoilere. Se leagă de primul film, sunt aceleași persoanje, se întâmplă în aceeași secție de poliție. Acțiunea se întâmplă oarecum în paralel. E aceeași lume dintr-un oraș de provincie din Piatra Neamț. Filmul a fost primit cu niște elogii măgulitoare în străinătate, după festivaluri. E foarte ciudat să te raportezi la asta, pentru că la un film nu e numai regizorul, actorul și producătorul. Trebuie să vină Dumnezeu să pună mâna cumva acolo, nu poți să îți asumi tu toți laurii. Iar la acest film Dumnezeu a pus mâna”, spune Emanuel Pârvu.

Dacă vrei să afli detalii despre personajul interpretat, cum s-a cunoscut cu regizorul filmului, ce spune despre relația actor-regizor, despre filmul Maroco al cărui regizor și scenarist este, vezi VIDEO.

”Lupta să îți placă, să faci ceva din personaj să îl ridici la ce vede omul pe ecran, presupune un drum lung. E important să îți placă de personajul acela. A fost multă munca. Relația cu Bogdan este una aparte. Ne-am cunoscut la New York și de atunci am rămas în relații foarte bune. Mi-am dorit foarte mult să îl sprijin. Bogdan e un om minunat, un artist minunat. Suntem foarte diferiți. Atunci când am fost actor nu am gândit niciodată ca un regizor. Mi se pare că e o performanță majoră ce a făcut Bogdan – un plan secvență de 15 minute, adică ceva care se filmează cursiv, nu se spune stop și se redă cursiv. Este o realizare tehnică de excepție, iar emoțional este cu atât mai valoros. Acumularea reală a emoției, fără să ai fenta montajului, este o experiență pe care cred că spectatorii merită să o trăiscă”, punctează actorul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.