Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu vor prezenta semifinala Eurovision România!

Sursa foto: http://eurovision.tvr.ro/2022/

Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu vor prezenta semifinala Eurovision România care va avea loc pe 12 februarie. Echipa prezentatorilor o să fie completată de Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision 2017.

Show-ul va fi transmis de Televiziunea Română în direct, începând cu ora 22:00.

„Eurovision România este un fenomen, nu doar un concurs de muzică. Să prezint semifinala din acest an, alături de Bogdan Stănescu, este o onoare pentru mine. Să văd live, de pe scenă, întreaga desfăşurare a evenimentului, să simt de aproape emoţiile concurenţilor, să aştept decizia juriului… Wow, asta da experienţă! Sunt convinsă că rigurozitatea membrilor juriului din acest an se va împleti cu preferinţele publicului, astfel încât, la Torino, în luna mai, vor urca pe scena Eurovision artiştii care reprezintă România cu adevărat! Succes tuturor!”, a declarat Anca Mazilu.

„După ce am comentat patru ediţii ale concursului Eurovision, dar şi spectacolul ‘Europe Shine a Light ‘din anul 2020 sunt onorat şi mă bucur să privesc acest eveniment, extrem de iubit pe toată planeta, cu ochii prezentatorului. Îmi doresc ca România să trimită la Torino o piesă de calitate şi sunt încrezător că vom ţine pumnii strânşi în finala de pe 14 mai. Însă, deocamdată, pe 12 februarie ne vedem la semifinala naţională. Le doresc mult succes tuturor concurenţilor!”, a afirmat Bogdan Stănescu.

„Abia aştept să încurajez concurenţii în Camera Verde, să le împărtăşesc din experienţa mea şi să fiu alături de ei într-un moment atât de magic în cariera lor”, a mărturisit Ilinca.

Fanii îşi vor vota favoriţii pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, în intervalul 9 februarie, ora 20;00 – 10 februarie, ora 20;00. Piesele sunt disponibile pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook Eurovision România şi pe siteul eurovision.tvr.ro.

Primii cinci se vor califica în a doua etapă a semifinalei, alături de aleşii juriului. Juriul de specialişti va alege doar zece piese pentru marea finală.

Ultimul act al competiţiei va avea loc pe 5 martie, când se va afla numele reprezentantului ţării noastre în concursul internaţional Eurovision.

Eurovision Song Contest 2022 va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. România va intra în concurs pe 12 mai.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.