CONCURS: Am aflat prima persoană care a intrat în extragerea finală în cadrul concursului „Cine se scoală de dimineață, ajunge în Austria”!

Dogaru Florentina este prima persoană care intră în extragerea finală din 7 martie în cadrul concursului „Cine se scoală de dimineață, ajunge în Austria”.

Timp de 4 săptămâni, în emisiunea „Bună dimineața, București!” asculți un enunț despre Austria. Oare este Adevărat sau Fals?

Spune ce crezi printr-un mesaj trimis pe WhattsApp la 0741222202 sau prin comentarii la postările de concurs zilnice publicate pe pagina de Facebook București FM, în fiecare zi până la ora 10:00 (de luni până joi) și vinerea până la ora 9:00.

Daca răspunsul este corect intri în tragerea la sorți de vineri iar la finalul lunii poți câștiga un sejur (cazare cu demipensiune) pentru familia ta (maxim 4 persoane, 2 adulți și 2 copii minori) la Hotelul Sonnhof din Rauris! Află lucruri adevărate despre Austria și vezi unde poți petrece 5 zile minunate de vacanță pe site-ul hotelului, www.sonnhofhotel.ro! Extragerea finală este luni 7 martie în matinal.

REGULAMENT

DE DESFASURARE AL CONCURSULUI ”CINE SE SCOALA DE DIMINEATA, AJUNGE-N AUSTRIA”

Perioada de desfasurare : 7 FEBRUARIE – 7 MARTIE 2022;

Premiul pus in joc: 5 nopti de cazare + demipensiune ( mic dejun si cina) pentru o familie formata din maxim 4 persoane ( 2 adulti + 2 copii minori) la Hotelul Sonnhof Rauris din Austria .

Anuntarea castigatorului: in ziua de 7 martie 2022, in cadrul emisiunii “Buna dimineata, Bucuresti !”

Conditie obligatorie de participare:

Concursul se adreseaza exclusiv participantilor cu varsta de peste 18 ani

Important!

  • Cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre castigator.
  • Premiul NU poate fi cedat unei alte persoane.
  • Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii si NU din contravaloarea in bani a acestuia.
  • Perioada de cazare va fi stabilita de comun accord de catre castigator cu reprezentantul Hotelului Sonnhof Rauris din Austria, dar NU mai tarziu de 31 decembrie 2022.
  • In cazul in care castigatorul nu mai poate efectua deplasarea in Austria, va fi desemnat urmatorul ascultator din lista tragerii la sorti, generata de programul random.org.

Modul de desfasurare al concursului:

  • Raspunde cu DA sau NU la intrebarea adresata de realizator si publicata pe pagina de Facebook BucurestiFM, printr-un mesaj pe WhatsApp la nr. 0741.222.202 sau un comentariu la postarile de concurs de pe pagina de Facebook BucurestiFM, in intervalul orar 07;00 – 10;00 (de luni pana joi) si 07;00 – 09;00 ( vineri);
  • Ascultatorii care au raspuns corect la intrebare intra in tragerea la sorti saptamanala, unde va fi desemnat un finalist in fiecare zi de vineri in intervalul orar 09;00 – 10;00;
  • Castigatorul etapei saptamanale (finalistul) nu mai poate participa la concurs pana in finala;
  • Dintre cei 4 finalisti stabiliti in zilele de 11 februarie, 18 februarie, 25 februarie si 4 martie, va fi desemnat castigatorul, luni 7 martie 2022, in cadrul emisiunii “Buna dimineata Bucuresti!”, cu ajutorul programului Random.org

SUCCES!

Prezentul regulament se supune “Regulamentului general pentru concursurile organizate de BUCUREȘTI FM”, afișat pe pagina oficială www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.