Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Trei premiere ne asteapta, din acest weekend, in cinematografe. Drama mister ”Death on the Nile” este o productie 2022, regizata de Kenneth Branagh, cu Gal Gadot si Kenneth Branagh.

Pentru noul sau film, Kenneth Brannagh reviziteaza celebrul roman al Agathei Christie Moarte pe Nil si interpreteaza chiar el rolul detectivului Hercule Poirot, care trebuie sa investigheze moartea suspecta a unei tinere mostenitoare ce a avut loc in timpul unei croaziere.

Distribuția filmului este completata de nume precum Armie Hammer si Emma Mackey, Letitia Wright.

Si pentru ca suntem in luna iubirii, comedia romantica ”Marry Me”, se potriveste de minune pentru cei care isi sarbatoresc dragostea.

Daca o admiri pe Jennifer Lopez, poate ca e un motiv destul de convingator sa iti iei bilet la aceasta comedie romantica, regizata de Kat Coiro.

Si totusi, in cazul in care mai ai nevoie de alte motive ca sa spui DA acestei comedii, afla ca in distributie ii mai regasim pe Owen Wilson și Maluma.

Filmul spune povestea lui Kat și Bastian, super-staruri ale muzicii pop, care decid sa se casatoreasca in fata unei armate de fani. Dar Kat afla, cu cateva clipe inainte sa-si rosteasca juramantul, ca barbatul i-a fost infidel. Asta o face sa decida, pe loc, sa se casatoreasca cu Charlie, un tip ales din public, la intamplare.

Avem si o premiera romaneasca, in cinematografe. In comedia drama ”Lebensdorf”, regizata de Valentin Hotea, ne intalnim cu actorii Mimi Brănescu, Ana Covalciuc, Ioana Flora.

Lebensdorf” spune povestea lui Ducu Dobrescu (Mimi Brănescu), un scriitor care se confrunta cu un divort si criza vietii mijlocii.

El pleaca din Bucuresti pentru a prelua o rezidenta de creatie la Berlin si astfel ajunge sa penduleze intre doua tari si doua femei: Andra (Ioana Flora), sotia sa temperamentala, si Giulia (Ana Covalciuc), marea lui dragoste din tinerete, stabilita acum intr-un sat ecologic din Germania – Lebensdorf.

In incercarea de a-si reconstrui viata, Ducu va trece printr-o serie de intamplari cand mai stranii, cand mai amuzante, posibil revelatoare.

Noutati apar si pe platforma de streaming Netflix.

In ”Inventing Anna”, o jurnalista care are multe de demonstrat investigheaza cazul Annei Delvey, o mostenitoare din Germania, celebra pe Instagram, care a furat atat inimile, cat si banii celor din lumea mondena din New York. Oare Anna este cea mai mare escroaca din New York sau este, pur si simplu, noua imagine a visului american?

Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecaretii din New York), scris de Jessica Pressler.

Serialul ”Vikings: Valhalla” se vede din 25 februarie.

Avand actiunea plasata cu peste o mie de ani in urma, la inceputul secolului al XI-lea, ”Vikingii: Valhalla” este o cronica a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimasa si incapatanata sa sora, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) si ambitiosul print nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter).

In timp ce tensiunile dintre vikingi si casa regala din Anglia ating un punct critic si sangeros, iar vikingii se infrunta intre ei din cauza contradictiilor dintre credinta crestina si cea pagana, acesti trei vikingi pornesc intr-o calatorie legendara care ii va purta peste oceane si pe campuri de batalie, intr-o lupta continua pentru supraviețuire si glorie.

Love Is Blind (din 11 februarie – episoadele 1-5, din 18 februarie – episoadele 6-9, din 25 februarie – episodul 10). Incepe o noua calatorie pentru cei singuri care cauta iubirea transformatoare, dar „oarba”. Cine va gasi dragostea si cine va suferi de pe urma ei?

In Toy Boy: Sezonul 2, in timp ce investigheaza atacul cu bomba, Hugo si prietenii sai se confrunta cu doi noi adversari si cu o serie de alte provocari la locul de munca.

Al doilea sezon din ”Swan Shop” apare din 16 februarie. Vechiturile unei persoane scot profit pentru alta. Colecționarii veterani se aventureaza in Tennessee cautand chilipiruri pe care sa le vanda pe bani mulți.

In ”Young Wallander: Killer’s Shadow”, Kurt investigheaza un misterios si infricosator deces care pare sa aiba legatura cu o stire incendiara despre unul dintre primele cazuri de care Rask s-a ocupat la Malmö. De vazut din 17 februarie.

Un nou serial, ”One of Us Is Lying”, se vede din 18 februarie. Cinci liceeni cat se poate de diferiti se intalnesc in detentie. O crima si secretele care planeaza in jurul ei îi tin uniti intr-un joc letal de-a soarecele si pisica.

Tot din 18 februarie apare si sezonul doi al serialului ”Space Force”. Sub o noua administratie, generalul Naird si echipa lui disfunctionala, dar simpatica, au cinci luni in care sa demonstreze ca Forta Spatiala merita sa fie pastrata.

In ”Tall Girl 2”, Jodi isi vede visul cu ochii: obtine rolul principal in musicalul scolii. Dar stresul ii da peste cap increderea si relatia.

Din 17 februarie apar si titlurile Erax, Fistful of Vengeance, Forgive Us Our Trespasses, iar din 18 februarie, Rabbids Invasion Special: Mission to Mars, Texas Chainsaw Massacre.

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.