RANDI: ”El a fost prima mea opțiune pentru piesa asta”

Despre „Body Language”, noua piesă lansată în limba engleză, în colaborare cu Faydee, a povestit RANDI, invitatul lui Alex Minculescu în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul Bucuresti Fm – via Skype.

”I-am dat mesaj pe Instagram după ce am terminat piesa. El a fost prima mea opțiune pentru piesa asta. Vorbisem înainte cu un an să facem o piesă. Când am terminat i-am zis că vreau să îi trimit o piesă. L-a lovit din prima (cum zicem noi) și a fost de acord să o tragă. Era acum un an, eram în lockdown în Australia. Noi am filmat aici, i-am trimis niște referințe acolo, el a filmat și ne-a dat înapoi materialul. Se pare că distanța nu mai e o problemă în cazul acesta”, spune Randi.

”Cred că se vor remedia lucrurile când se vor ridica restricțiile. Eu sunt optimist și ce aud în jurul meu este că lucrurile se vor îndrepta spre bine. Pregătesc multe, dar toate la timpul lor. Nu putem lansa în momentul acesta ceva nou. De aceea, ne îndreptăm spre alte domenii. Mai am puțin și termin un scenariu de film. Am scris și unul în engleză, dar ce credeam eu că va fi un film se va trasforma într-un serial. Dar, comedia – scenariul în română – mai am puțin și îl termin. Pentru România a fost mai ușor, în engleză trebuie mai mult research”, explică artistul.

Dacă vrei să afli ce spune despre Eurovision, vezi VIDEO.

”Acest concurs e făcut pentru oameni. Ei votează în finală alături de un juriu de specialitate. Dar trebuie să înțelegem că nu oamenii decid finala. Trebuie să ne îndoim mereu de gusturile noastre și de deciziile noastre. Pentru că nu poți să le știi pe toate, dar cu siguranță publicul din România nu este la fel cu publicul din Bulgaria sau Italia. Acolo ești judecat de oamenii de peste tot și oamenii din alte locuri nu gândesc ca noi”, punctează Randi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.