Bărbat prins în flagrant imediat după săvârșirea unui furt calificat!

În cursul zilei de duminică, 13 februarie, poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat în vârstă de 51 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data menţionată, în jurul orei 17:30, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliție, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat, imediat după ce a pătruns în incinta organizării unui șantier din sectorul 3, de unde, prin tăiere, a sustras mai multe bunuri, prejudiciul creat fiind de aproximativ 2.000 de lei.

La momentul depistării, bărbatul avea asupra lui bunurile sustrase din interiorul șantierului.

Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul subunității pentru audieri. În baza probatoriului administrat bărbatul a fost reținut, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.