METEO: Ploi si temperaturi in scadere!

In aceasta noapte, in Capitala, cerul va fi noros, iar in prima parte a noptii, trecator, vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 4…5 grade.

Maine, temperaturile scad fata de ziua precedenta, dar se vor situa in continuare peste normele perioadei.

Cerul va fi mai mult noros, iar seara va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade. Presiunea atmosferica va creste.

Si in tara, maine, valorile termice diurne vor fi in scadere, iar in vest, nord si centru vor ajunge sa se situeze in jurul mediilor multianuale specifice datei. Cerul va fi mai mult noros.

Temporar vor fi precipitatii pe arii relativ extinse in regiunile vestice, nord-vestice, sud-vestice si centrale si pe arii restranse in restul teritoriului. Acestea vor fi sub forma de ninsoare la munte, mixte in regiunile intracarpatice si ploi in rest. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, precum si, local, in Oltenia si Transilvania. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 şi 12 grade. Pe suprafete mici, dimineata, va fi ceata. Presiunea atmosferica va creste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.