Cornel Ilie (VUNK): ”Avem emoții fantastice, pentru că nu am mai urcat pe scenă din septembrie anul trecut”

Despre ”Asta-i pentru altcineva” – noul single VUNK și Alexandra Stan, cele două concerte ale trupei de sâmbătă, 5 martie, de la Sala Radio și părerea lui vis-à-vis de Eurovision și situația pe care o trăim din cauza războiului din Ucraina, a aflat Andreea de la Cornel Ilie, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Eu nu sunt actor și m-a ajutat foarte mult deghizarea din clip și faptul că Alexandra a intrat fantastic de bine în povestea propusă. Sunt foarte puține artiste la noi care intră într-un joc fără a se lua foarte mult în serios. Și e extrem de important pentru un artist să caute în el, să descopere, nu tot timpul să arate impecabil. Prin asumarea pe care o ai acolo să arăți un tip de frumusețe pe care nu o poți arăta atfel. M-am bucurat foarte tare să descopăr o artistă care își asumă și care, pe lângă fapul că știe să cânte excepțional, e un artist foarte muncitor și dedicat. Personajul ei de la filmări nu e pentru toată lumea. Am râs mai mult ca la orice clip”, povestește Cornel Ilie legat de videoclipul noii piese.

Dacă vrei să afli detaliile legate de idee de la baza clipului, cum comentează Eurovision, ce surprize pregătește pentru cele două concerte din data de 5 martie, cum comentează mobilizarea românilor pentru a ajuta Ucraina și refugiații, vezi VIDEO.

”Mi-am satisfăcut eu o mică poftă față de jurii, în general. Unii oameni uită care e responsabilitatea lor, că trebuie să învețe un artist dar să îl protejeze. Până la urmă, dacă se află într-un context să fie jurizat, asta nu înseamnă că nu trebuie protejat. Sunt concursuri muzicale în care juriile distrug niște vise, ambiții. Cel mai recent exemplu s-a întâmplat acum două săptămâni și se va întâmpla sâmbătă 5 martie, la Eurovision”, punctează Cornel.

Pe 5 martie, trupa VUNK are 2 concerte la Sala Radio. ”Este pentru prima dată când avem acolo un spectacol. Primul era de la orele 20 și s-a vândut foarte repede. Este clar datorat și faptului că e redusă capacitatea de intrare la un spectacol. Și am pus încă un concert la vânzare, de la ora 17. ”Mi-e dor de tine” este primul nostru spectacol din acest an. Avem emoții fantastice, pentru că nu am mai urcat pe scenă din septembrie anul trecut. Emoțiile când urci acele trepte pe scenă, acele secunde, sunt poate cea mai importantă hrană pentru pasiunea pe care o ai de a fi pe scenă”, spune Cornel Ilie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.