Licitează pentru a dărui speranță!

Ionuț Florescu, un artist amator, a trăit alături de poporul din Ucraina tragedia ultimelor zile. Sentimentele sale generate de suferința oamenilor și-au găsit expresia pe pânză, cu ajutorul culorilor.

O serie de trei tablouri pictate după izbucnirea războiului au ca temă acest conflict și speranța că el se va sfârși cât mai curând. Pictat doar în galben și albastru, primul tablou reprezintă Ucraina și drapelul ucrainean. Alte două creații inspirate de acest război nedrept simbolizează suferința poporului ucrainean și, respectiv, sprijinul internațional pentru țara vecină.

La cele trei tablouri se adaugă o pânză mai veche, parte a unei colecții, ce reprezintă în formă stilizată un înger care veghează asupra oamenilor.

Artistul s-a decis să scoată la licitație cele patru lucrări de pictură, iar întregul câștig să îl doneze în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Licitația începe azi, 4 martie, pe pagina de Facebook a magazinului SocialXchange, și va dura până duminică, 6 martie, orele 22.00.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.