S-a tras la sorţi tabloul de la Indian Wells

Marți s-a tras la sorți tabloul turneului WTA 1000 de la Indian Wells, iar româncele Simona Halep (26 WTA) și Sorana Cîrstea (27 WTA) s-ar putea întâlnii în optimile de finală. De asemenea, Irina Begu (72 WTA) și Gabriela Ruse (57 WTA) și-au aflat și ele adversarele la turneul californian.

Simona Halep și Sorana Cîrstea, vecine de clasament în această săptămână, beneficiază de tur liber și s-ar putea întâlnii în optimi anul acesta la Indian Wells.

Dar până la un posibil duel românesc, Simona Halep și Sorana Cîrstea își așteaptă adversarele din turul secund. Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, 52 WTA) și Elvina Kalieva (SUA, 317 WTA), în timp ce Sorana va debuta împotriva câștigătoarei meciului dintre Ajla Tomljanovic (Australia, 39 WTA) şi Hailey Baptiste (SUA, 119 WTA).

Dacă Simona Halep și Sorana Cîrstea beneficiază de tur liber datorită faptului că sunt capi de serie, Irina Begu și Gabriela Ruse vor intra pe teren încă din runda inaugurală. Begu o va întâlnii pe Katerina Siniakova (Cehia, 55 WTA), în timp ce Ruse va încerca să treacă de Kristina Kucova (Slovacia, 77 WTA).

Gabriela Ruse sportivă antrenată de Julian Vespan și Cătălin Nedelescu, va juca în premieră pe tabloul principal de la Indian Wells, turneu dotat cu premii în valoare totală de 8,58 milioane de dolari.

Simona Halep a câştigat turneul American de la Indian Wells în 2015, atunci când o învingea în finală cu 2-6, 7-5, 6-4 pe sârboaica Jelena Jankovic

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.