Simona Halep are un nou antrenor

Conform celor de la ProSport, noul antrenor al Simonei Halep este Morgan Bourbon, un antrenor francez în vârstă de numai 29 de ani.

Decizia Simonei Halep de a colabora cu Morgan Bourbon pe perioada turneelor WTA din Statele Unite ale Americii, a venit după ce în ultima perioadă sparring partenerul ei a fost un alt francez Arnaud Restifo și s-a înțeles de minune cu el. Sportiva din Constanța a decis să colaboreze cu Morgan Bourbon, la recomandarea lui Patrick Mouratoglou.

Colaborarea dintre Simona Halep și Morgan Bourbon o să țină pe perioada turneelor WTA din Statele Unite ale Americii, iar apoi fostul lider WTA o să decidă dacă o să îl angajeze „full-time” pe francez sau o să își caute un alt colaborator.

Morgan Bourbon a fost angajat în 2018 de Patrick Mouratoglou la academia „Mouratoglou” de lângă Nisa, iar noul antrenor al Simonei Halep, este cel mai bun prieten al jucătorului de tenis francez Benot Paire, pe care l-a și însoțit o perioadă, în circuitul ATP.

Înainte să îl aleagă pe Morgan Bourbon pentru turneele WTA din Statele Unite, Simona Halep l-a angajat în probe pe Piotr Sierzputowski, polonezul care a antrenat-o în ultimii cinci ani pe Iga Swiatek.

În septembrie anul trecut, Simona Halep îi lăuda pe Adrian Marcu și Daniel Dobre. După despărțirea de Darren Cahill, românca anunța că are lângă ea „cea mai bună echipă” posibilă. Fostul lider mondial s-a pregătit din greu și se părea că lucrurile merg în direcția cea bună.
Cu toate acestea, după Australian Open a venit și decizia radicală a Simonei. Prima rachetă a României, a decis să rupă colaborarea cu cei doi tehnicieni. Se pare că rezultatul din primul Grand Slam, a fost dezamăgitor pentru campioana noastră.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.