VIDEO: Elena Zagaican – „Astăzi și în fiecare zi ar trebui să fim bine cu noi”!

Despre Ziua Femeii, cum ar trebui să arate această zi, ce ar trebui să facă femeile în această zi și ce ar trebui să se facă pentru ele au aflat Alex și Andreea de la Elena Zagaican, realizatoarea emisiunii „Life Style”, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM.

„Pe lângă cadouri, cred că astăzi și în fiecare zi ar trebui să fim bine cu noi, oricine,orice om, ar trebui să reușească să facă lucruri pentru el, astfel încât să se simtă bine, să se simtă împlinit și să poată transmite mai departe pentru că, până la urmă, și bunătatea și toate lucrurile astea de care tot vorbim noi, vin dacă noi suntem bine cu noi.”, a spus Elena Zagaican.

Despre rolul bărbatului, Elena este de părere că este unul foarte important: „În relația de cuplu, mai ales atunci când ai copii, cred că e important să meargă treaba asta cu echipa până la capăt. Nu doar mama face anumite lucruri pentru că altfel mama obosește și se va transforma, la un moment dat, în haos, să împărțim lucurile în mod egal.

Pe lângă asta, eu încurajez ca părinții să se deconecteze din când în când, să își aloce timp pentru ei atât cât se poate, să găsim timp și pentru noi și pentru cuplu. E important să ai lângă tine un om care să te încurajeze, să primești sprijin moral.”

Dacă vrei să afli mai multe despre emisiunea Life Style, despre proiectele Elenei, cum arată o zi de 8 martie pentru ea și despre miturile femeilor și bărbaților, atunci vezi VIDEO.

„Emisiunea mea este duminică, de la ora 12:10, se numește Life Style și sunt foarte încântată de acest proiect pentru că simt că mi-a dat cineva o portavoce și că pot adune o grămadă de subiecte de interes din zona familie, a copiilor. Am vorbit foarte mult de siguranța copiilor în emisune, urmează să vorbim despre siguranța auto. Am vorbit despre sănătate, am avut medic pedodont invitat în emisiune. Urmează duminica aceasta să vorbim despre cursul de radio pentru copii.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.