De astăzi, acces fără certificat verde la teatru, iar sălile funcționează la capacitate de 100%

Sursa foto: Facebook Teatrul de Comedie

Este o zi de miercuri, nu sunt foarte multe spectacole programate, dar teatrele revin la modul de funcționare obișnuit, fără restricții.

Accesul publicului nu mai este condiționat de prezentarea unui certificat verde, iar sălile pot fi ocupate la capacitate maximă. Acest lucru este posibil pentru că  autoritățile nu au  prelungit starea de alertă. Nici purtarea măștii nu mai este obligatorie, ci doar recomandată, în spațiile închise.

Primul anunț de revenire la normalitate a fost postat de Teatrul de Comedie, pe pagina sa de Facebook:

”Nu știm cum ți-ai început ziua, dar la noi găsești veștile bune: jucăm cu 100% capacitatea sălii, deci avem locuri suplimentare la VISUL AMERICAN din seara aceasta si de mâine, 10 martie, ora 19.00, Sala Radu Beligan”.

Și Teatrul Nottara ne-a confirmat că a pus deja biletele în vânzare.

Probabil și celelalte instituții de spectacol vor face astfel de anunțuri în această după- amiază.

Iată lista completă a reprezentațiilor din această seară:

De la ora 18:00

”Nijinski” de Ema Nicola, regia și coregrafia: Mălina Andrei, un spectacol de teatru – dans, cu Filip Ristovski, găzduit de Teatrul Nottara, la Sala George Constantin.

De la ora 19:00

”Domnișoara Iulia” de August Strindberg, spectacol cu Dana Rogoz, Richard Bovnoczki și Mihaela Trofimov, regia: Andrei și Andreea Grosu, la Unteatru.

”Tache, Ianke și Cadâr” de Victor Ion Popa, spectacol cu: Horaţiu Mălăele, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin, alături de:  Adrian Ciobanu, Dana Dogaru, Matei Constantin și Maria Veronica Vârlan, regia: Horaţiu Mălăele, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei.

”Un bărbat şi mai multe femei”, spectacol cu Paula Chirilă și George Constantinescu, la Teatrul de Artă Bucureşti.

”Visul American”,  spectacol cu Tudor Chirilă, pe textele lui Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian,  la Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan.

De la ora 19:30

”Rosto”, spectacol în regia lui  Alexandru Dabija, pe un text de Ion Luca Caragiale, cu Marcel Iureș, Dan Rădulescu și Ionuț Toader, la Teatrul Act.

De la ora 20:00

”(D)efectul Placebo”, spectacol în cadrul programului 9G la TNB, concept și coregrafie: Ştefan Lupu. Distribuţia: Vlad Nemeş, Alina Petrică, George Bârsan, Rareş Florin Stoica, Ioana Predescu. Spectacolul este prezentat la Sala Mică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.