Peste 1,5 miliarde de lei ar putea costa salubrizarea din Sectorul 4, în următorii 5 ani!

Foto: Primaria Sectorului 4 / facebook

Primăria Sectorului 4 a demarat procedura de achiziție publică în vederea delegării de gestiune a serviciului public de salubrizare.
Astfel, pe SICAP, a fost publicat anunțul privind licitația pentru un acord-cadru cu durata de cinci ani.
Termenul pentru primirea ofertelor este 19 aprilie.
Acordul-cadru ce urmează a fi atribuit are o valoare estimată de circa 1,5 miliarde de lei. Valoarea totală estimată este de 1.506.657.445 lei, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 301.331.489 lei.

„Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti se află într-un proces accelerat de dezvoltare urbanistică, economică şi socială, iar creşterea populaţiei şi limitarea teritorială necesită măsuri adaptate de asigurare a nevoilor de salubritate publică şi deszăpezire în vederea menţinerii unui standard normal de viaţă. (…) Procedura de atribuire este licitaţie deschisă online şi se va finaliza prin încheierea unui acord-cadru cu o durată de 5 ani, frecvenţa de încheiere a contractelor subsecvente fiind de un contract pe an, în limita fondurilor bugetare şi a necesităţilor autorităţii contractante”, se spune în anunțul ridicat pe SICAP de către Primăria din George Coșbuc.

Activităţile prevăzute în caietul de sarcini sunt: salubrizarea menajeră, salubrizarea stradală, deszăpezirea şi colectarea cadavrelor de animale.

Componenta financiară avea o pondere de 85%, iar propunerea tehnică, adică demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum şi o planificare adecvată a resurselor umane şi a activităţilor, va avea o pondere de 15%, la evaluarea ofertelor.

Condițiile pentru ofertanţi includ o medie a cifrei de afaceri generală aferentă anilor 2019, 2020 şi 2021 de minim 301 milioane lei.
Cei care doresc să participe la licitație mai trebuie să facă dovada că au prestat în ultimii trei ani în cadrul unuia sau a maxim trei contracte servicii de salubrizare a localităţii cu o valoare individuală sau cumulată de minim 301 milioane lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.