Cros caritabil pentru copiii cu autism

Asociația Învingem Autismul organizează pe data de 26 martie, în parcul Tineretului (intrarea dinspre Calea Piscului, traseu pe lângă lac), între orele 10:00-17:00, crosul “Alergăm ÎMPREUNĂ pentru copiii cu autism”. 

Evenimentul subliniază importanța practicării sportului și rolului acestuia în menținerea stării de sănătate individuală și comunitară, ca factori de coeziune socială.

Vino împreună cu familia (cel puțin doi membri ai familiei vor fi prezenți), ca să alergi în echipă cu o altă familie. Familiile cu copii cu autism vor fi grupate împreună cu familiile cu copii neurotipici, pentru a se cunoaște și pentru a parcurge cursa împreună. Crosul se va desfasura la ore de start separate și toate probele sunt necompetitive.

Crosul face parte din cadrul proiectului “Copiii cu autism duc comunitatea acolo unde nu a dus-o nimeni”, proiect derulat de Asociația Învingem Autismul și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere gasesti AICI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.