Agenții economici cer reînființarea Administrației Piețelor!

Sursa foto: Adriana Baciu

Agenții economici care au spații comerciale închiriate în piețele administrate de către Primăria Sectorului 1 cer reînființarea Administrației Piețelor. Comercianții spun că, după desființarea acestei administrații, în piețe domnește haosul.

Astfel, deși plătesc taxe și impozite, chirie către Primăria din Banu Manta și taxă pentru gunoi, în piețe nu mai există personal și materiale pentru curățenie.

Mai mult decât atât, Compania pentru Investiții în Sănătate, care administrează acum piețele din Sectorul 1, și Primarul Clotilde Armand i-au anunțat pe comercianți că vor trebui să facă curat nu doar în spațiile comerciale pe care le au închiriate, ci și în piață și chiar în spațiile adiacente acestora.

Dacă personalul pentru curățenie lipsește, în schimb pot fi alocate două persoane și un autoturism pentru a ridica hârtii de la agenții economici, spun reprezentanții comercianților.

Aceștia sunt revoltați și de faptul că nu pot lua legătura cu reprezentanții companiei care administrează piețele și de faptul că sunt obligați de către Primăria Sectorului 1 să plătească chiria în avans.

Consilierul local Daniela Popa a explicat că nu Consiliul Local din Banu Manta poate reînființa administrațiile desființate. Doar Executivul și șeful acestuia, primarul Clotilde Armand, au atribuții în ceea ce privește reorganizarea aparatului administrativ.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.