IMapp Bucharest se alătură campaniei internaționale de solidaritate Enlightenment #ArtistsUnitedforPeace!

Sub deviza ENLIGHTENMENT, #ArtistsUnitedforPeace, artiștii iMapp Bucharest, cel mai mare eveniment de New Media Art din România, proiectează sâmbătă, 19 martie, pe fațada Teatrului Național „Ion Luca Caragiale”, în intervalul orar 20:30 – 23:00, imagini simbol pentru pace.

Lansată de partenerii iMapp Bucharest – Maxin10sity (Ungaria) și Borealis – a Festival of Light (SUA), campania internațională de solidaritate ENLIGHTENMENT este susținută, pro bono, de peste 35 de artiști vizuali și festivaluri de profil din întreaga lume.

În cadrul evenimentului, sub deviza ENLIGHTENMENT, #ArtistsUnitedforPeace, artiștii vizuali internaționali au fost invitați să-și proiecteze lucrările de artă în diferite orașe din toată lumea, în weekend-ul 19 – 20 martie 2022.

Astfel, campania internațională de solidaritate se va desfășura în România, SUA, Mexic, Costa Rica, Marea Britanie, Belgia, Franța, Germania, Portugalia, Republica Cehă, Polonia, Norvegia, Italia, Ungaria, Australia, Japonia, Canada și Thailanda.

iMapp Bucharest este un eveniment în top 3 concursuri de video mapping la nivel mondial, organizat de Primăria Capitalei, prin CREART.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.