Prelungirea Ghencea va fi finalizată peste doi ani și jumătate!

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Supralărgirea Prelungirii Ghencea va fi finalizată peste doi ani și jumătate, a declarat primarul general Nicușor Dan, în urma unei vizite pe șantierul investiției, într-o filmare difuzată pe pagina de socializare a Primăriei Capitalei.

Conform edilului, pe tronsonul dintre străzile Brașov și Râul Doamnei ar fi fost relocate toate rețelele de utilități, cu excepția celor de apă și canalizare. În acest moment, se amenajează trotuarele.

După finalizarea trotuarelor pe tronsonul respectiv, pe trotuarul existent, se vor face săpături pentru rețelele de apă și canalizare.

În tot acest timp, vor fi asigurate patru benzi de circulație între străzile Brașov și Râul Doamnei, a susținut Nicușor Dan.

În ceea ce privește tronsonul dintre terminalul STB Ghencea și strada Brașov, au început lucrările pe partea dreaptă. Se relochează utilitățile și se asfaltează.

În primă etapă, vor fi asigurate „două benzi definitive” pentru circulație. Apoi, lucrările de replicare a utilităților se vor muta pe partea stângă, după care se vor amenaja „două benzi definitive”.

Termenul de finalizare a tronsonului strada Brașov – Râul Doamnei este vara aceasta. Pentru tronsonul dintre terminalul STB Ghencea și strada Brașov, pentru jumătatea dreaptă sfârșitul anului, iar, pentru cea stângă, jumătatea anului viitor, conform edilului Nicușor Dan. Primarul susține că sunt asigurate patru benzi de circulație pe ambele tronsoane.

De la Râul Doamnei către Șoseaua de Centură, se vor face exproprierile, iar din luna mai, vor începe demolările. La două luni de la finalizarea demolărilor, ar urma să fie asigurate patru benzi de circulație provizorii, a mai susținut Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.