Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Premierele se văd pe marele ecran. De această dată, avem două noutăți.

De la regizorul și producătorul seriei „Transformers” și „Armagheddon”, Michael Bay, vine „Ambulance”, o producție de anul acesta. Un film de acțiune-thriller, cu Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II si  Devan Long, în distribuție.

În doar câteva ore pe străzile din L.A., trei vieți se schimbă pentru totdeauna. Veteranul decorat Will Sharp, trebuie să facă rost de bani pentru a acoperi facturile medicale ale soției sale și cere ajutorul singurei persoane pe care o stie, dar la care nu ar trebui să apeleze – fratele său vitreg Danny.

Un infractor de carieră, dar charismatic, Danny îi oferă în schimb un jaf: cel mai mare furt bancar din istoria Los Angelesului: 32 de milioane de dolari. Și pentru că e în joc supraviețuirea soției sale, Will nu poate refuza. Dar când evadarea merge prost, frații deturnează o ambulanță.

Într-o urmărire de mare viteză, Will și Danny trebuie să se sustragă intervenției masive a oamenilor legii, să-și țină ostaticii în viață, totul în timp ce execută cea mai nebunească evadare pe care L.A. a văzut-o vreodată.

Drama Belfast este a doua premieră din cinematografe, o producție 2021, în regia lui Kenneth Branagh, cu Caitriona Balfe, Jamie Dornan si  Judith Dench.

Acțiunea din „Belfast” se petrece în vara lui 1969 și povestește călătoria emoționantă a lui Buddy, un copil în vârstă de 9 ami, prin revolte, violență, bucuria și disperarea relațiilor de familie și agonia primei iubiri, toate însoțite de dansul, muzica și râsetele pe care numai irlandezii le pot aduna atunci când lumea se întoarce cu susul în jos.

Și platforma de streaming Netflix are noi seriale și titluri. Îți amintesc de „Soil” și „Cracow Monsters”, în care o tânără urmărită de propriul trecut se alătură unui profesor misterios și grupului său de studenți care studiază fenomene paranormale și se luptă cu demonii.

Avem și „Eternally Confused and Eager for Love”, „Light the Night” – Partea 3, „Standing Up”, „Twenty Five – Twenty One”, „Starea vremii și-a iubirii”, „Thirty-Nine”, din 24 martie și „Business Proposal”, din 28 martie.

Filmele care apar zilele acestea pe Netflix sunt „Crabul Negru”, în care, într-un viitor apocaliptic, o tânără primește ordinul de a traversa marea înghețată în cadrul unei misiuni secrete care ar putea încheia războiul civil din țara ei. Vedem și „Windfall”, „Love Like the Falling Petals”, din 24 martie și sezonul 2 din „Bridgerton”.

În Top 10 al celor mai vizionate filme, regăsim titlurile „Proiectul Adam”, „Străina”, „Formula 1 – Viața în viteza a 8-a” și „Tabăra”.

Acestea sunt noutățile ce apar pe Netflix, și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.