Antoaneta Cojocaru (actriță): ”Este o reverență față de rezistența teatrului în orice timp”

Despre “A Whole New World”, o gală extraordinară pentru celebrarea vieții, a empatiei și a iubirii, au aflat Andreea și Alex de la actrița Antoaneta Cojocaru, invitată în Matinalul “Bună dimineața, București!” pe 98.3.

”Evenimentele sociale modificându-se, ne-am hotărât să construim un spectacol despre Ziua Mondială a teatrului. Va fi pe 25 și ni s-a părut că este o reverență față de rezistența teatrului în orice timp și oglinda pe care teatrul ar trebui să o reprezinte în orice societate. Își vor da mâna mai multe arte. Cred că asta va ajua spectatorul să perceapă mesajul conform sensibilităților lui”, spune Antoaneta Cojocaru.

Dacă vrei să afli cum va fi construită povestea, cum se vor reflecta cei 2 ani de pandemie, ce arte se unesc în acest eveniment, unde va avea loc spectacolul, vezi VIDEO

”A fost unul dintre cele mai grele proiecte de până acum. Noi am construit Joy to the World și ne-am dorit să construim un altfel de concept. Am vrut să vedem unde ne putem întâlni cu niște emoții, dar să nu le forțăm, ci să rămânem în zona de autentic. Și am văzut că la spectacolul de Crăciun am avut reacții calde. Astfel am decis ca în această primăvară să construim ceva care să unească muzica cu teatrul”, punctează actrița.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.