„Omul cel bun din Seciuan” și „Carousel” revin la Teatrul Bulandra

Credit foto: Mihaela Marin

Este un moment așteptat de mulți iubitori de teatru. Cele două spectacole remarcabile, create de regizorul Andrei Șerban, „Omul cel bun din Seciuan” și „Carousel” sunt din nou în programul  Teatrului Bulandra.

Îi vom revedea, în cele două producții, în roluri principale, pe Ana Ularu și Vlad Ivanov, actori ce nu au fost prezenți pe scenă în această perioadă de pandemie.

Omul cel bun din Seciuan”, piesa lui de Bertolt Brecht, se joacă la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra, în această seară, 23 martie, și mâine, de la ora 19:00.

Din distribuție: Ana Ularu, Vlad Ivanov, Rodica Mandache, Daniela Nane/ Ana Covaliuc, Cătălin Babliuc/ Alexandru Potocean,  Manuela Ciucur, Mirela Gorea, Adrian Ciobanu, Profira Serafim, Marcela Motoc, Mihai Niță, Ana Covaliuc/ Silvana Negruțiu, Adela Bengescu și Simona Pop.

Pe 1 aprilie, de la ora 19:00, va fi prima reprezentație a spectacolului ”Carousel”, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra,

Andrei Șerban și Daniela Dima semnează și adaptarea scenică după piesa ”Liliom” de Ferenc Molnar. Spațiul scenic a fost creat de Octavin Neculai, costumele, de Lia Manțoc, iar muzica, de Raul Kusak.

Din distribuție: Vlad Ivanov, Ana Ularu, Ana Covaliuc/ Silvana Negruțiu, Radu Iacoban, Cătălin Babliuc, Rodica Lazăr/ Maria Obretin, Mirela Gorea, Șerban Gomoi, Adela Bengescu, Andrada Corlat/  Simona Pop.

N.R. – Fotografii preluate de pe site-ul www.bulandra.ro

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.