Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere vin in cinematografe. Pe castigatoarea de Oscar, Sandra Bullock, cea care a anuntat ca se retrage din lumea filmului pentru cativa ani, o vedem in pelicula „The Lost City” (Orasul pierdut), o productie de anul acesta.

Comedia romantica, regizata de Aaron si Adam Nee, are o distributie de exceptie. Sandra face echipa cu Brad Pitt, Channing Tatum si Daniel Radcliffe.

Dar, despre ce este vorba in „The Lost City”? O scriitoare de romane de dragoste plecata intr-un turneu de promovare impreuna cu modelul pentru coperta cartii ei, interpretat de Channing Tatum, e prinsa intr-o tentativa de rapire care-i arunca pe amandoi intr-o aventura pe viata si pe moarte, in jungla.

„Mere” este a doua premiera din cinematografe, un film regizat de Christos Nikou. Pelicula ii pune in prim plan pe actorii Aris Servetalis, Sofia Georgovassil si  Anna Kalaitzidou.

Planeta  cade victima unei pandemii ce provoaca amnezia subita. Aris este un barbat intre doua varste, pacient intr-un program ce ar trebui sa-l ajute sa-si creeze o noua identitate. In urma tratamentului, incepe sa revina la viata obisnuita.

Premiera romaneasca din cinematografe este „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie”, in regia lui Andrei Huțuleac. Ne intalnim sau ii revedem pe actorii Teodor Corban, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Maya Noelle Predige si Grigorie Silișteanu.

„Copacul dorințelor” este un film de familie, care spune povestea Marei, o fetita in varsta de 12 ani grav bolnava, care porneste intr-o calatorie fantastica plina de nazuinte.

Langa centrul de ingrijiri paliative, fata descopera un copac care o poate transporta in povestea ei preferata: „Amintiri din copilărie”, de Ion Creangă.

Un film pentru intreaga familie inspirat din fapte reale, care spune o poveste plina de peripetii si vine cu momente de umor, emotie si speranta.

Acestea sunt premierele din cinematografe – ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.