Andra Cărbunaru: ”Toate lecțiile sunt gratuite”

Despre notebune.ro, o platformă educațională, similară Netflix sau HBO MAXX, cu materia de Bacalaureat/Evaluare la Română și Matematică, gratuită, au aflat Andreea și Alex de la Andra Cărbunaru, mentor #noteBune, invitată în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Zoom.

”Azi încep simlularile și cred că weekend-ul acesta s-a învățat pe rupte. În ultima seară se învață serios, știți cum e. «Evaluare Națională» a fost proiectul-pilot lansat cu gândul că o să se uite câțiva oameni și în 3 luni am avut 2,2 milioane de oameni pe TikTok. Astfel, am lansat vineri această platformă integrată. Ne adresăm elevilor de clasa a 8-a și a 12-a și am extins disciplinele. Toate lecțiile sunt gratuite”, explică Andra Cărbunaru.

Dacă vrei să afli care e diferența față de alte platforme, cine a realizat clipurile, cum se poate accesa platforma notebune.ro, vezi VIDEO

”Pentru Bacalaureat sunt 10 clipuri și pentru Evaluare sunt 15 clipuri. Pentru azi și evaluarea de la finalul săptămânii copiii pot să intre pe platformă și să învețe. Se pot lua și notițe. Avem o secțiune super simpatică. Acolo poți scrie ce vrei tu, îți rămân în istoric și te poți uita la ele când ai nevoie. Am început cu Română și Matematică, că sunt obligatorii. Dar scopul nostru este ca la anul să completăm platforma și cu celelalte materii care se dau la examen. Totul se bazează pe programa oficială a Ministerului. Toate subiectele urmează exact organizarea de la examen. Nu mergem pe învățarea definițiilor și formulelor infinite, ci pe exerciții concrete, exact cum se dau la examen”, spune Andra.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.