Azarenka lipsită de fairplay

,,Vika” ajunsă acum la 32 de ani și aflată pe locul 16 WTA, a șocat lumea tenisului după o întâmplare incredibilă în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova, o sportivă cu 16 ani mai tânără, aflată pe locul 279 WTA.

Sportiva din Belarus a părăsit terenul la Miami Open în setul doi după 47 de minute de joc şi a anunţat că abandonează partida.

Fără să pară accidentată, Azarenka a decis să se retragă de pe teren în momentul în care adversara ei conducea cu 6-2, 3-0, după 45 de minute.

Dubla câştigătoare a Australian Open şi-a luat pur şi simplu geanta, a dat mâna cu arbitrul şi a părăsit terenul.
Jucătoarea cehă Linda Fruhvitrova, locul 279 mondial, în vârstă de 16 ani, o eliminase vineri și pe Elise Mertens, numărul 24 WTA şi favorită 20, în turul doi al turneului Miami Open. Adolescenta s-a impus cu scorul de 7-5, 2-6, 6-1, în două ore şi un minut.

Linda Fruhvirtova, (279 WTA) a primit un wildcard pe tabloul principal, decizia organizatorilor fiind una inspirată, ţinând cont de parcursului tinerei jucătoare până în acest mometn.

Cehoaica a reuşit deja să scoată din concurs jucătoare cu mult mai multă experienţă precum Danka Kovinic, Elise Mertens, iar acum şi pe Victoria Azarenka, adversară care a abandonat inexplicabil partida când se apropia de o înfrângere usturătoare în faţa unei debutante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.