VIDEO: Doru Trăscău – „Depinde cât de inspirați vom fi”!

Despre „Aici Acum”, primul single de pe următorul album de studio al The Mono Jacks, au aflat Andreea și Alex de la Doru Trăscău, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„În perioada în care stăteam mai mult în casă, am zis că e o oportunitate să mergem la sală și să repetăm. Pe măsură ce ne-am întâlnit au apărut idei noi. ”Aici Acum” e una dintre piesele noi. Apoi, am zis să facem și un nou album. În februarie intram în studio și înregistram această piesă. Noul album ne așteptăm să îl lansăm undeva în toamnă. Nu ne-am propus să fie 12 sau 14 piese. Depinde cât de inspirați vom fi”, spune Doru.

Dacă vrei să afli detalii legate de participarea trupei la Snow Fest, povestea numele noului single, unde și când vor avea concerte, vezi VIDEO.

„Când ne-am întâlnit pentru prima dată în 2017, Andrei, John, Cristi și cu mine, puneam piesele înregistrate într-un folder. Îl denumisem ”Ușor distorsionat”, care a și devenit numele albumului. În 2020 am lucrat la noul material și Andrei a botezat folderul ”Aici Acum”, noi punând în el ce înregistram. După ce piesa a fost înregistrată în studio am început să ne gândim la versuri. S-au legat mai multe lucruri și am decis să păstram numele dăruit de Andrei folder-ului”, povestește artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.