Înscrierile la Concursul Internațional „George Enescu” se prelungesc!

Sursa foto: https://www.festivalenescu.ro/

Înscrierile la Concursul Internaţional „George Enescu” se prelungesc până pe 1 mai, anunţă organizatorii evenimentului.

Termenul limită pentru înregistrarea concurenților este 1 mai pentru toate cele patru secţiuni (violoncel, vioară, pian şi compoziţie). Condiţiile de participare rămân aceleaşi, înscrierile derulându-se online, pe site-ul www.festivalenescu.ro.

Conform Regulamentului Concursului, se pot înscrie participanţi de toate naţionalităţile, născuţi după 1 august 1989, pentru cele 4 secţiuni: violoncel, vioară, pian şi compoziţie.

Înscrierea se face prin completarea unui formular online, iar jurizarea pentru prima etapă a Concursului va avea loc online, prin analizarea înregistrării video trimise de concurenţi. Aceasta se va desfăşura în luna mai 2022, iar anunţarea rezultatelor se va face pe 31 mai, pe site-ul Concursului.

Pentru prima oară în istoria Concursului, concurenţii înscrişi la vioară, violoncel şi pian care vor trece de etapa online vor ajunge direct în Semifinală.

De asemenea, taxa de înscriere se va reduce cu 50%, pentru a da şansa cât mai multor muzicieni talentaţi să aibă acces la Concurs. Concurenţii înscrişi până acum vor beneficia de această reducere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.