Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Avem noi premiere în cinematografe. Pe Eddie Redmayne, câștigator de Oscar, îl revedem într-o nouă poveste ”Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”.

Un film de aventuri, cu momente fantastice, în regia lui David Yates, în care ne intâlnim și cu actorii Mads Mikkelsen, Jude Law, Katherine Waterston si Ezra Miller.

Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Cum nu poate să-l oprească singur, îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar.

În cinematografe vine și premiera dramei ”Nelinistiti” – o producție de anul trecut, în regia lui Joachim Lafosse, cu Leïla Bekhti, Damien Bonnard, Gabriel Merz Chammah, Patrick Descamps.

Afecțiunea de care suferă Damian, artist bipolar predispus la episoade maniacale, îi pune relația la grea încercare. Acesta e pregătit să facă totul pentru Leila, înțelegătoarea lui soție, și pentru fiul lor, în vârstă de 8 ani. Dar până și dragostea are limitele sale.

Luna aprilie vine cu surprize și pe platforma Netflix. Compania americană aduce 17 seriale și filme noi pentru cinefili. Principala propunere este „Anatomy of a Scandal”, un thriller psihologic britanic, cu Sienna Miller, Rupert Friend și Michelle Dockery.  

Interesante sunt și titlurile „Return to Space”, un documentar despre SpaceX și Elon Musk, alături de „The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes”, al cărui titlu spune totul.

Luna aceasta continuă și serialul ”Ozark”, cu a doua parte din sezonul 4, și ”Russian Doll”, cu sezonul doi. Titlurile licențiate ce apar în aprilie sunt ”Going in Style”, ”RocknRolla” și ”Training Day”.

Până la sfârșitul lunii avem episoade noi din serialul interactiv ”Trivia Quest”, care te ajută să-ți testezi cunoștințele de istorie, artă, știință.

Serialul ”Tomorrow”, în care un tânăr jumătate om, jumătate spirit are sarcina de a îndeplini misiuni speciale, aduce noi episoade săptămânale.

”Captain Nova” este un film de familie SF olandez, asemănător ”Lost in Space”, iar ”Celeb Five: Behind the Curtain” este o comedie în stil „fake-VCR” care urmează discuțiilor private ale comedianților pline de scenete, fragmente și improvizații.

Tot comedii sunt si titlurile ”Honeymoon with My Mother” și ”The Bubble” – o productie de anul acesta, regizată de Judd Apatow despre un grup de actori și actrițe blocați într-o bulă pandemică la un hotel de lux.

Cinefilii pasionați de telenovele columbiene găsesc titlul ”Pedro el escamoso” (Sezonul 1), care aduce peste 300 de episoade.

Noi sunt și titlurile ”Furioza”, ”Jimmy Savile: O poveste de groază britanică”, serialele ”The Ultimatum: Marry or Move On”, ”Senzo: Uciderea unui star al fotbalului”, ”Dansatoarele de cristal”, ”Linia fierbinte”, ”Elita: Sezonul 5”, ”Între lumi”, ”Tiger și Bunny” – Sezonul 2, ”Hard Cell”, ”Brigada blănoșilor”, ”Aproape fericit” – Sezonul 2 și serialul documentar ”Parcuri naționale din jurul lumii”.

Narat de fostul președinte american, Barack Obama, documentarul ne prezintă câteva dintre cele mai impresionante parcuri naționale ale planetei.

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.