Alex Iancu (organizator evenimente): ”Se poartă dinamica, să implici invitatul în nunta ta”

Despre startul unui nou sezon de nunți, fără restricții aferente pandemiei, care sunt trend-urile și cum va evolua această nișă din categoria evenimentelor, au aflat Alex și Andreea de la Alex Iancu, organizator de evenimente, invitat în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

„Sunt foarte multe evenimente, sunt 3 ani într-unul. Sunt nunți creative, unde oamenii vor să construiască și să le ofere invitaților o experiență. Mirii își doresc să iasă din tipare, să apeleze la acele detalii cu care să se diferențieze față de evenimentele din 2019 sau din pandemie”, spune Alex Iancu.

Dacă vrei să afli ce spune despre calendarul de evenimente de anul acesta, care sunt trend-urile din 2022, care e profilul nuntașului român, vezi VIDEO.

„Am obsservat că până în 2019 nunțile de la noi aveau componenta de poziționare sociala foarte evidentă. Omului chiar îi păsa să facă ceva ieșit din comun. O mică diferență față de alte nunți din alte țări este legată de mâncare. La nunțile de peste granițe cantitatea de mâncare este mai mică. Mă bucur să văd că oamenii au început să ceară mai mult jazz, își doresc cvartet, vor trupe. Nu își mai doresc neapărat o singură trupă, ci vor dinamică. Dacă nu au buget de mai multe trupe, își iau un DJ bun, un MC valoros. Se poartă dinamica, entertainment-ul cu iteracțiune, să implici invitatul în nunta ta”, explică organizatorul de evenimente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.