Concert caritabil, Forever folk and Medievalia, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti

Un concert caritabil susţinut de Ovidiu Mihăilescu, Cristi Dumitrașcu, Cristi Luca, Dan Lică, Bălașa PercuSsion și Grupul Truverii va avea loc joi – 14 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, în cadrul campaniei umanitare „Implică-te! Cei de lângă noi au nevoie de ajutor!”.

Evenimentul continuă seria de acţiuni cultural-artistice „Trei evenimente, o singură cauză” care au loc la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, menite să sensibilizeze întreaga societate pentru strângerea de fonduri şi produse de primă necesitate, pentru ajutorarea comunităţilor româneşti şi a celorlalţi cetăţeni ai Ucrainei nevoiţi să-şi părăsească locuinţele şi să abandoneze totul pentru a fugi din calea războiului.

Evenimentul este organizat de Sindicatul Liber şi Independent al Salariaţilor din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Cercetaşii României – Centrul Local Sf. Nicolae, Comunitatea RePatriot, Asociaţia 21 Decembrie 1989, Societatea Cultural Artistică de Tineret Concret şi Asociaţia Basarabia a Românilor din Regiunea Odesa.

Cei care doresc să doneze produse alimentare ambalate neperisabile şi articole de igienă (alcool sanitar, periuţe dinţi, pastă dinţi, săpunuri, scutece copii, etc) o pot face la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Calea Plevnei, zilnic în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.