VIDEO – Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”S-au schimbat multe în Primărie”

Despre Lacul Morii, Cartierul Grozăvești, activitățile de digitalizare și alte detalii legate de Sectorul 6 au aflat Andreea și Alex de la Primarul Ciprian Ciucu, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!” pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

Ciprian Ciucu explică legat de finalizarea lucrărilor din zona Lacul Morii: “Sper că în maximum o lună să putem finaliza lucrările și să facem recepția lor. Problema este dată de materiale. Au fost probleme cu aprovizionarea lor. Dar maximum, maximum 2 luni e termenul – în cel mai prost scenariu.”

Dacă vrei să afli cum vor fi asigurate securitatea și securizarea din zona Lacul Morii, detalii despre vizita Premierului Belgiei, ce spune despre Ordonanța de Guvern legată de parcări, protocolul cu CFR din zona Militari – la Lujerului, construcția de corpuri școlare, vezi VIDEO.

Legat de Cartierul Grozăvești, Primarul Sectorului 6 a punctat: “Mi-e clar care sunt problemele. Marea problemă este legată de spațiul verde. În Giulești, care a fost un cartier de case, s-a construit enorm și s-a umplut de betoane. Toți își doresc mai mult spațiu verde. Căutăm diferite soluții. Oamenii își doresc și facilități de educație. S-au mutat în complexele rezidențiale noi și vor să vină Primăria să le facă școală și grădiniță. De aceea am zis: să nu se gândească nimeni că mai poate veni la autorizare fără a avea prevăzute în proiect facilități sociale precum o grădiniță, o școală.”

Despre activitatea de digitalizare, Ciprian Ciucu explică: ”A început imediat ce am venit în Primărie. Am lansat și aplicația Esector 6, care a fost și premiată la Smart City Industry Awards. Este cea mai complexă, intuitivă și funcțională aplicație. S-au schimbat multe în Primărie. Asta e unul dintre proiecte. Avem mai multe. De exemplu, altul este să montăm 3.000 de camere în sector; avem două proiecte denumite Primărie fără hârtie. Aceste proiecte ne ajută să gestionăm mai bine Sectorul 6.”

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.