A treia oară nu mai revine

Kim Clijsters fost lider mondial și deținătoare a patru titluri de Grand Slam la simplu și-a anunțat retragerea definitivă din tenis.

Belgianca una dintre cele mai importante jucătoare din Era Open, a mai agățat racheta în cui de două ori, în 2003, respectiv 2012, dar și-a reluat activitatea de fiecare dată.

Fostul lider mondial acum în vârstă de 38 de ani, spune că se retrage definitiv din tenis. Belgianca a câștigat 41 de titluri în carieră, dintre care 4 de Grand Slam: US Open 2005, 2009 și 2010 și Australian Open 2011.

„Vreau să vă anunț că am decis să nu mai joc turnee oficiale. Abia aștept să văd ce noi aventuri îmi vor ieși în cale. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în ultimii doi ani. Încă îmi place să lovesc mingea, iar programul meu de trei-patru zile de antrenament era suficient pentru a mă menține în formă, dar cu siguranță nu era suficient ca să joc la turnee.
Dacă aș fi ales să joc în Australia, aveam nevoie de 3-4 săptămâni dedicate tenisului. Acest lucru nu mai este posibil în această etapă a vieții noastre de familie”, a declarat Kim Clijsters, potrivit site-ului WTA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.