Nicolae Badea a ,,securizat” sigla lui Dinamo

Cutremur în „Ștefan cel Mare” chiar înaintea meciului de la Mioveni din play-out-ul Ligii 1.
SC Dinamo 1948 SA nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo, iar conducerea clubului a fost notificată.

„Se interzice utilizarea mărcii FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI, a denumirii FC DINAMO și a domeniului fcdinamo.ro de îndată, fără curgerea altui termen de grație. Prin excepție, se permite folosirea numai a siglei pe echipamentul sportiv al echipelor de seniori și juniori la antrenamente și jocuri, fiind activități/acțiuni non-comerciale”, se arată în notificarea clubului lui Nicolae Badea.

Atât echipa din Liga 1, Dinamo 2 și grupele care fac parte din Centrul de Copii și Juniori SC Dinamo 1948 SA, rămân cu dreptul de a evolua cu stema celebră, cu cei doi câini, însă nu vor mai putea folosi denumirea FC Dinamo.

Astfel, Dinamo are variantele Dinamo 1948 sau SC Dinamo 1948, după modelul celor de la FC U Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu.

Invitat în cadrul ProSport Live, Florin Prunea nu vede în mod negativ intervenția omului de afaceri din fruntea Computerland. Fostul internațional spune că Nicolae Badea s-a asigurat că sigla și palmaresul formației din Șos. Ștefan cel Mare nu ajung pe mâinile cui nu trebuie.

Florin Prunea spune că omul de afaceri din fruntea Computerland, a evitat astfel situația ca spaniolii care au preluat-o pe Dinamo în 2020 să pună mâna și pe însemnele și pe palmaresul roș-albilor.
„E bine că Nicolae Badea a securizat sigla. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă spaniolii puneau mâna pe așa ceva.
Nu știu de ce a făcut asta, dar eu cred că merita mai mult respect din partea suporterilor. E bine că a securizat sigla și palmaresul și le securizează în continuare”, a mai spus Florin Prunea în cadrul ProSport Live.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.