VIDEO: Randi – „Scopul nu a fost să facem o piesă de radio”!

Despre noua piesă dedicată Ucrainei, „Letters You Won’t Get”, au aflat Alex și Andreea de la Randi, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe facebook-ul București FM, via Skype.

„Scopul nu a fost să facem o piesă de radio sau o piesă care să fie hit pe net sau youtube, ci să facem o piesă care să rezoneze cu ceea ce simte lumea în perioada asta sau ce simțeau acum câteva săptămâni. Se pare că răul cu care te confrunți, să zicem, zilnic, devine obișnuință. Până la urmă nu te mai afectează în aceeași măsură. Asta este cel puțin ce simt eu în momentul ăsta. Eu nu mi-aș fi dorit să mă obișnuiesc cu răul ăsta dar se întâmplă.

Piesa a venit pe fondul nenorocirii care se întâmplă lângă noi. Aș fi vrut să nu am inspirația pentru piesa asta, să nu am sursa pentru piesă dar, până la urmă, a venit. M-am decis că tot ce o să câștigăm, deși nu o să fie o avere, o să dăm în totalitate victimelor și încă așteptăm să vedem ce se întâmplă cu ea, dacă o să explodeze într-un fel, dacă o să prindă mai bine și dacă o să producă niște bani serioși. Nouă ne-ar plăcea pentru că am avea mai mult de dat.”, a povestit Randi.

Dacă vrei să afli care este mecanismul de donație, care sunt viitoarele proiecte ale lui Randi, despre clipul melodiei și ce planuri de vacanță are, atunci vezi VIDEO.

Întrebat ce face de 1 Mai, Randi a răspuns: „Cred că acasă, în studio. Nu pot să stau doar acasă pentru că mă plictisesc. Am avut multe oferte de a merge la mare, însă nu îmi plae agitația aia de 1 Mai. Îmi și place Bucureștiul când este gol și liniștit. Am o stare foarte bună când pleacă lumea din el”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.