Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Avem noi premiere in cinematografe. Prima productie este filmul istoric de actiune, aventuri „The Northman” (Vikingul), in regia lui Robert Eggers.

Distributia aduce nume importante pe marele ecran, precum Nicole Kidman, Ethan Hawke, Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe și Björk.

Apreciatul regizor Robert Eggers, care a semnat si productiile The Witch si The Lighthouse, ne aduce pe marile ecrane Vikingul, un thriller epic despre razbunare, ce exploreaza cat de departe poate merge un print viking pentru a cauta dreptate pentru tatal sau ucis. Ai 137 minute de istorie, actiune, momente thriller si sf.

La cinema avem si ”Spioni de ocazie”, productia romaneasca de anul trecut, semnata de Oana Giurgiu. Filmul documentar ii readuce in prim plan pe actorii Paul Ipate, Ioan Paraschiv si Luminița Mihai.

In primavara anului 1944, soarta multor piloti aliati cazuti in Europa de Est era necunoscuta. Biroul MI9 din Cairo a decis recrutarea unor agenti din randul sionistilor care emigrasera din aceste tari in Palestina, inainte de razboi. Misiunea lor? Sa gaseasca prizonierii si sa organizeze o potentiala evadare. Spionii de ocazie s-au trezit prinsi intre razboi, politica si viata personala.

Pelicula ”Importanța de a fi arhitect”, regizata de Giorgio Ferrero, este tot un film documentar, cu Antonio Citterio si Patricia Viel.

Un film documentar conceput ca un dialog virtual si o calatorie muzicalain 4 acte ce investigheaza responsabilitatea arhitectilor in construirea unei societati a viitorului. Documentarul alterneaza dialogurile cu numeroase personalitati din lumea modei, artei si designului si prezinta o viziune a lumii post-Covid, in mijlocul crizei climatice si a reorganizarii urbane.

Pe final de luna, platforma de streaming Netflix ne aduce un nou spectacol de stand-up comedy, marca David Spade, filmul original „Silverton Siege / Asediul de la Silverton”, in care tensiunile ating apogeul în timpul unui jaf bancar ce scapă de sub control din cauza unui protest antiapartheid. Un film bazat pe fapte reale.

Nu uita de documentarul ”The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes”, care readuce in prim-plan misterioasa moarte a lui Marilyn Monroe, cu ajutorul unor interviuri audio detaliate, oferite de persoanele din cercul vedetei.

Din 28 aprilie vedem si ”Bubble / Baloane efemere” , „Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles / Iepurele samurai: Cronicile lui Usagi” (serial original Netflix pentru copii și familie) și serialul „The Seven Lives of Lea / Cele 7 vieti ale Léei”.

Din 29 aprilie avem sezonul 4, partea a doua a serialului Ozark si ultimele episoade ale serialului „Grace and Frankie”: Season 7.

Filmul „Honeymoon with My Mother” (Cu mama in luna de miere) spune povestea unui tanar parasit la altar, care e constrans sa mearga in luna de miere impreuna cu mama lui autoritara.

Acestea sunt premierele weekendului in cinematografe si noutatile ce apar pe Netflix. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.