Ședință ordinară a Consiliului Local Sector 3!

Ședința ordinară pentru consilierii Sectorului 3 a avut 21 de proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi. S-a început cu proiectele care vizau educația și s-au aprobat parteneriatele pentru formarea profesională a elevilor prin învățământul dual în meseriile sudor construcții, instalații și lucrări publice, instalator instalații încălzire centrală, mecanic auto și tinichigiu – vopsitor auto.

Tot în această ședință a fost aprobată modificarea numărului și cuantumului burselor școlare acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Sectorul 3, în semestrul II al anului școlar 2021-2022, după cum urmează: se suplimentează numărul acestora cu încă 8, burse sociale și de merit. Cuantumul acestora este de 200 lei lunar.

Contractul de atribuire pentru amenajarea unei săli de scrimă la Școala Gimnazială Nr 195 a fost atribuit Societății Smart City Invest S3 SRL. Valoarea contractului este de 7,2 milioane de lei. Sala de scrimă va fi cu un etaj și va avea 9 piste și echipamente conexe. Durata execuției lucrării este de 9 luni.

Nu au lipsit proiectele de hotărâre care privesc treburi organizatorice și financiare pentru societățile la care Sectorul 3 este autoritate tutelară: Administrare Active Sector 3 SRL, Algorith Residential Sector 3 SRL si SD3 – Salubritate și Deszăpezire.

Planurile Urbaniste de Detaliu cu revenire nu au trecut nici astăzi de votul consilierilor.

Urmare a solicitărilor și sesizărilor cetățenilor riverani stației de sortare a gunoiului menajer din str Drumul Lunca Visagului, Societatea SD 3 Salubritate și Deszăpezire S3 SRL a înaintat, către Consiliul Local, cererea de aprobare a relocării acestei stații.

Autor Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.