VIDEO: Diana Sar – „Filmul e plin de mister și suspans”!

Despre DOSAR 631, un film inspirat dintr-un fapt real, au aflat Andreea și Alex de la actrița Diana Sar, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Zoom.

„Personajul Valentina mi-a plăcut foarte mult. E o femeie foarte puternică, o femeie care comunică atunci când o deranjează ceva în relația cu Dinu, personajul principal. Îmi place că are mare grijă de cariera ei și nu se lasă atât de influențată de partea emoțională. Mă regăsesc în ea. Aștept premiera, sunt nerăbdătoare. Este primul film care apare în cinema în care joc și eu. În seara aceasta o să văd și eu filmul”, spune Diana Sar.

Dacă vrei să afli de când se va vedea filmul în cinematografe, care e subiectul filmului și din ce povestea s-a inspirat, cine face parte din distribuție, vezi VIDEO.

„Filmul e plin de mister și suspans. Sunt și situații comice. La filmări a fost greu pentru că era înainte să fie vorba de orice vaccin și am avut emoții chiar dacă ne testam. Mă bucur foarte mult că, în sfârșit, o să iasă acest proiect frumos. Marius Th. Barna este regizorul, m-am înțeles foarte bine cu el și a fost o plăcere să lucrăm împreună. Toată distribuția este o onoare pentru mine”, explică actrița.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.