Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

După mai multe amânări, a sosit și momentul în care vedem premiera noului lungmetraj „Downton Abbey: A New Era”, unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului și evenimentul cinematografic 2022.

Multipremiatul serial „Downton Abbey”, a fost difuzat între 2010 – 2015, având un mare mare succes la public, la fel și filmul „Downton Abbey” (2019).

În noua productie vom urmări îndrăgitele personaje din familia Crawley într-o călătorie grandioasă în sudul Franței, pentru a dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de venerabila Lady Violet Crawley – interpretată de actrița Maggie Smith.

Pe lângă distribuția principală, din care fac parte Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Robert James-Collier, Phyllis Logan, Sophie McShera, Lesley Nicol și Penelope Wilton, vedem și vedete noi, precum Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye și Dominic West.

Pasionații filmelor sf thriller pot alege producția ”Firestarter”, în regia lui Keith Thomas. Îi vedem pe actorii Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong și Sydney Lemmon.

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King, de la producătorii filmului The Invisible Man, o fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.

După un incident care dezvăluie locul unde se afla familia, un agent misterios este trimis să vâneze familia și s-o prindă pe Charlie odată pentru totdeauna. 

Animația care se vede pe marele ecran este ”Fireheart” / Înimă de foc: Neînfricata”, o productie regizată de Regia Laurent Zeitoun și Theodore Ty. Ne întâlnim cu actorii Laurie Holden, Kenneth Branagh și Strailer Olivia Cooke.

Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație.

Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile. Pentru a-și ajuta tatăl și a salva orașul, tânăra se deghizează, devenind „tânărul Joe”, și se alătură unei echipe de pompieri.

Îți aduc câteva motive pentru care merită să vezi și ”Dosarul 631” – un film românesc de anul acesta, în regia lui Marius Barna, cu Iosif Paștina, Marius Florea Vizante si Diana Sar.

Inspirată dintr-un fapt real, drama prezintă investigația jurnalistică a unui reporter TV pentru presupusele ”închisori zburătoare” americane din România.

Printr-un concurs de împrejurări, urmărind un misterios Dosar 631, Dinu descoperă o scurgere de informații dintr-o bază NATO din România.

Evenimentul de presă agită, tentează medii de presă, politicieni de vârf și servicii, provocând drame, într-o comedie neagră.

Acestea sunt premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.