Îmbrăcăminte contrafăcută, confiscată în urma unor controale la complexuri comerciale din Bucureşti

Arhiva

Poliția Capitalei informează că, în urma unor acțiuni desfășurate marți, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 3.000 de articole de îmbrăcăminte, prejudiciul cauzat fiind estimat la 470.000 lei.

Polițiști din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din Polițiile Sectoarelor 2 și 4 au acționat, marți, 17 mai, în mai multe complexuri comerciale, piețe și târguri, unde au efectuat controale la operatorii economici care comercializează bunuri și mărfuri destinate consumului general, în scopul prevenirii și combaterii infracțiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, a faptelor ilicite din domeniul comerțului cu mărfuri și produse contrafăcute.

Au fost identificate persoane care comercializau mărfuri ce poartă însemnele unor marci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.