VIDEO: Adelina Nicoleta Fronea, Life Call – ”Invităm la o descătușare a copilului din noi”

Despre crosul „Alerg din iubire pentru viață” au aflat Andreea și Alex de la Adelina Nicoleta Fronea, invitată în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

Despre evenimentul din 1 iunie, care va avea loc în Parcul Tineretului, psiholog Adelina Nicoleta Fronea spune: ”Sunt organizatorul acestui cros. Din pasiune și iubire pentru viață orgainzăm tot felul de evenimente. Este prima ediție și ne dorim să aibă succes și să continuăm. Vrem să rămână pe 1 iunie, pentru că este o zi în care, prin copiii noștri, celebrăm. Întotdeauna vom fi copiii părinților noștri. Avem curse pentru fiecare categorie. Invităm la o descătușare a copilului din noi. Este un eveniment dedicat în principal copiilor, dar, de ce nu?, și copilului din seniorul din noi.”

Dacă vrei să afli ce categorii de curse vor fi în cros, câți kilometri prevede crosul pentru cursele competitive, care sunt cursele necompetitive și cui se adreseaza, cum vor ajuta donațiile, vezi VIDEO.

”Este un cros caritabil. Toate fondurile adunate prin donația-taxă de participare vor fi pentru femeile însărcinate aflate în nevoie. Noi oferim consiliere psihologică gratuită și, dacă identificăm probleme materiale sau financiare, suntem alături de ele și de copilul lor”, explică Adelina Nicoleta Fronea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.