Raed Arafat: 172 de persoane au fost evacuate, 25 evaluate medical la Piata Romana

172 de persoane au fost evacuate din garnitura de metrou la care s-a produs un incendiu la Piaţa Romană, a declarat şeful DSU, Raed Arafat.

Arafat a adăugat că, dintre acestea, 25 de persoane au fost asistate medical.

„Incendiul a avut loc în tunel, motiv pentru care a trebuit să intervină pompierii şi să evacueze persoanele respective după întreruperea curentului la şinele metroului. La acest moment, toate persoanele sunt evacuate, din fericire victime nu sunt”, a declarat Arafat.

El a precizat că au fost persoane care au fost asistate de echipajele SMURD înainte de a ieşi de la metrou, persoane care au fost expuse la fum sau persoane care au suferit atac de panică.

ISUBIF transmite ca au fost angrenate 20 autospeciale de stingere, 39 SMURD, Detasamentul Special de Salvatori si o ambulanta SABIF.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a preluat toate solicitarile medicale la 112.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat că va fi declanşată o anchetă pentru a se determina cauza incendiului de la staţia de metrou Piaţa Romană.

Circulaţia metroului pe magistrala M2 a fost întreruptă, in aceasta dimineata, după ce s-a înregistrat o degajare de fum în subteran la staţia de metrou Piaţa Romană. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.