Elena Gheorghe, spectacol plin de emoție la Sala Palatului

Foto: Petru Ivu

Elena Gheorghe a fost protagonista unui spectacol plin de emoție marți, 24 mai, la Sala Palatului. Cu o energie debordantă, artista a strălucit pe scenă și a mărturisit că a așteptat cu emoții acest moment. Concertul ”Armâna mea” are o însemnătate deosebită pentru cântăreață, muzica machedonească fiind parte din cultura și identitatea ei.

”Emoțiile au fost diferite de data aceasta. Cred că intensitatea sentimentelor a fost direct proporțională cu timpul care s-a scurs în acești ani petrecuți departe de public. A fost o reîntâlnire mult așteptată și plină de recunoștință față de oamenii care mă iubesc. Am avut alături de mine toți membrii familiei, prietenii, dar și persoane speciale care m-au cunoscut doar prin intermediul muzicii, acest limbaj care ne înalță și ne unește dincolo de orice barieră. Oamenii au dansat, au cântat, s-au simțit bine, s-au „dezlănțuit”, cum s-ar zice, lucru care m-a bucurat nespus. Sala Palatului a fost parcă neîncăpătoare, așa că pentru anul viitor mă gândesc să găsesc o locație mai mare”, mărturisește Elena.

Evenimentul a început cu cea mai nouă piesă a solistei, hit-ul ”Ya-Mi Ya-Mi”, o melodie fresh pe care publicul a intrat imediat în atmosfera de petrecere. Printre invitații artistei a fost și Nikos Papadopoulos – pentru piesa ”Thelo Na Me Nioseis”. Un alt moment spectaculos a fost duetul Elenei cu Theo Rose. Cele două artiste au ridicat în picioare sala arhiplină, cu melodia ”Lumina”, piesă de succes care reprezintă prima colaborare a vedetelor. ”Mă bucur nespus că am cântat cu Elena, unul dintre modelele mele din copilărie”, a spus Theo, emoționată, în timp ce părăsea scena.

Frumoasa solistă a vorbit, din suflet, și despre recunoștința pe care le-o poartă prietenilor apropiați, familiei și soțului, pentru sprijinul moral neprețuit. Elena nu a uitat nici de colegii ei de scenă și de staff-ul tehnic, cărora le muțumește pentru profesionalism și pentru eficiența de care au dat dovadă: “Le mulțumesc colegilor de scenă, staff-ului, invitaților mei și, nu în ultimul rând, soțului meu, Cornel, care m-a suportat eroic în această perioadă de stres și pregătiri, și a fost alături de mine cu sufletul, cu talentul lui de muzician, cu abilitățile extraordinare de organizare, dar și cu cele mai bune sfaturi”, a declarat cântăreața, după spectacol.

Credit Foto: Dan Niculescu, Petru Ivu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.