Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”Este un eveniment al Primăriei Sectorului 6, pentru sportul de masă”

Despre ”Camp Run 6, sport în comunitate”, care va avea loc pe 28 mai în Parcul Drumul Taberei, Campusul Universității Politehnica și preluarea în administrare a Ștrandului Uverturii, au aflat Andreea și Alex de la Primarul Ciprian Ciucu, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!” pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

”Este un eveniment al Primăriei Sectorului 6, pentru sportul de masă, sportivii amatori, care vor fi însoțiți de sportivii Clubului Steaua. Evenimentul are partea de alergare – unde oamenii s-au înscris, mai avem și baschet, volei, tenis, fotbal, etc. Toate în Parcul Drumul Taberei sâmbăta aceasta. Este un parc menținut într-o stare foarte bună. Are sere, care îi dau o unicitate în București. Din păcate, e cam mic. O să mai încerc să iau niște terenuri adiacente de la armată, dar să vedem cum decurge acest demers”, explică Primarul Sectorului 6.

Dacă vrei să afli despre Campusul Universității Politehnica, despre blocurile care intră în reabilitare, vezi VIDEO.

Despre demersul făcut în vederea administrării Ștrandului Uverturii, Ciprian Ciucu spune: ”Până în acest moment am recuperat cel puțin 6 hectare. Avem o activitate sisematică de recuperare a spațiilor abandonate și să le dăm publicului. Este abandonat de vreo 20 de ani. Este un pericol și o infecție. Este în administrarea Primăriei Generale. E un contract cu o firmă ce trebuia să facă amenajări și să îl deschidă. Nu s-a mai întâmplat și am cerut Primăriei București să ne dea nouă spațiul. Îl vom primi doar în cazul în care consilerii generali vor vota acest proiect. Apoi urmează să rezolvăm noi relația contractuală cu acel operator privat care a ținut în mizerie parcul timp de 10 ani.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.