Real Madrid castiga UEFA Champions League! Pentru a paisprezecea oara!

Real Madrid, clubul legenda care naste, creste, cumpara si consuma legende, a castigat editia 2021-2022 a celei mai prestigioase competitii fotbalistice intercluburi de pe planeta!

Dupa o finala mai degraba lipsita de spectacol, madrilenii au

SUrsa foto: Facebook Real Madrid

depasit pe Liverpool cu scorul de 1 la 0 gratie golului marcat de Vinicius Junior in minutul 69.

SUrsa foto: Facebook Real Madrid

Dupa o finala in care Liverpool a jucat iar Real a castigat, competitita bogatilor a aratat inca o data ca pragmatismul, experienta, calmul si, de ce nu, norocul, sunt atuuri care se cultiva, se antreneaza, se folosesc iar la momentul fluierului final cei care au avut mai multe ocazii raman pe gazon.

Cumva de asteptat, cu un Ancelotti imperial la carma, adus sa repare dezastrul de la Real, fara transferuri rasunatoare dar cu pretentia de a castiga tot, Real Madrid serveste pentru a paisprezecea oara lectia fotbalului de succes…niciodata nu te opresti, niciodata nu te sperii, niciodata nu te predai si intotdeauna te indrepti doar spre locul intai!

Paris Saint Germain, Chelsea, Manchester City si in aceasta seara Liverpool sunt doar ultimele borne ale unui traseu inceput cu o infrangere in fata lui Sheriff Tiraspol (!!!) in actuala editie a Ligii.
Remontada, acest cuvant inventat parca pentru Real Madrid, a devenit sinonim cu suma atuurilor pe care le-a avut aceasta echipa: seriozitate germana, imaginatie spaniola, pragmatism itralian si spirit de lupta britanic.

Totul, pentru trofeu.

Despre Liverpool, locul doi in competitie insa in niciun caz pierzatori (!), vorbeste statistica.
Au dominat, au jucat mai mult fotbal, de multe ori mai bine decat madrilenii, au incercat mai mult.
Dar au ratat.
Au avut si ghinion, ghinionul echipei care intalneste Legenda Alba a fotbalului.

Liverpool nu a fost destinat azi sa castige trofeul insa YOU’LL NEVER WALK ALONE!
…asa cum le-au cantat pe strazile Parisului intreaga zi zecile de mii de fani care NU au mai gasit un bilet la marea finala…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.