Hai la Parada Micilor Biciliști pe 1 iunie!

De Ziua Copilului oprim mașinile și ne urcăm pe biciclete.
Cu familia în pluton, pedalăm și reciclăm, la Parada Micilor Bicicliști!

Pe 1 Iunie între orele 9 și 14, traficul rutier va fi oprit pe Șoseaua Kiseleff, între Piața Victoriei și str. Arh Ioan Mincu unde va avea loc a 7a ediție a Paradei Micilor Bicicliști.
Evenimentul este o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător.

Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă. Îi așteptăm pe cei mici (alături de părinți pietoni sau bicicliști) să participe la plimbările în pluton și probele de abilități pe bicicletă și să recicleze creativ.

Scopul principal al Paradei Micilor Bicicliști este acela de a-i învăța pe cei mici regulile de deplasare în siguranță pe bicicletă pentru a deveni viitori bicicliști urbani responsabili.

Reciclad’OR, partenerul green al proiectului va organiza o serie de ateliere de reciclare creativă și concursuri ECO, pentru a-i respinsabiliza pe cei mici și mari să acorde o atenție mai mare protejării mediului înconjurător!

Editura Corint Junior a pregătit cărți și le oferă micilor cutezători lectura de aventură, iar București FM asigură distracția și le face glasurile auzite.

Parada Micilor Bicicliști se va desfășura într-un mediu sigur, ferit de orice trafic rutier, un mediu relaxat și plin de veselie.
Detalii despre eveniment pe pagina asociației go4fun.ro și pe pagina de facebook a evenimentului Parada Micilor Bicicliști – ediția a VII-a.

Evenimentul este organizat de Asociația Go4FUN în parteneriat cu Primăria Capitalei, Proedus, Reciclad’OR și Salonul Bicicletei.
Powered by București FM!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.