VIDEO – Adriana Calcan: ”Pe 1 iunie pedalăm și reciclăm”

Despre ”Parada Micilor Bicicliști” au aflat Andreea și Alex de la Adriana Calcan, Reciclad’OR, invitată în Matinalul „Bună dimineața, București” pe 98.3.

”Pe 1 iunie pedalăm și reciclăm. E un eveniment cu tradiție, ne aflăm la a 7-a ediție. Reușim să aducem cât mai mulți copii și adulți. Anul acesta venim cu o serie de activități inedite. Ne bucură că alături de noi a venit și Ministrul Educației și Sportului”, explică Adriana Calcan.

Dacă vrei să afli în ce zone se desfășoară evenimentul din București, între ce ore, ce sporturi se vor practica, cum le vor arăta copiilor principiile colectării selective, vezi VIDEO.

”Noi spunem Parada micilor bicicliști, însă de fiecare dată părinții se iau la întrecere cu copiii. Prin interacțiune și joacă încercăm să îi educăm pe cei mici, dar și pe cei mari. Principiul nostru este educația părinților prin educarea copiilor. Important e să îi implicăm în partea de colectare separată. Noi îi conștientizăm pe cei mici să pedaleze printre jaloane, jaloanele vor fi coșuri pentru deșeuri. Scopul nostru este ca într-o manieră creativă să vadă planeta într-o anumită formă. Iar prin opțiunea alegerii își dau seama ce vor să facă ei pe mai departe. E important să înțeleagă și să meargă mai departe cu mesajul”, spune Adriana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.