Expoziţia „Sariul întâlneşte Ia'” – în perioada 8-20 iunie, la ARCUB 

Veşminte de ceremonie, obiecte vestimentare de colecţie, ţesute manual, brodate sau imprimate după metode antice vor fi prezentate în expoziţia „Sariul întâlneşte Ia”, care va fi deschisă, în perioada 8-20 iunie, la Sala Arcelor de la parterul Centrului cultural ARCUB – Hanul Gabroveni.

Exponatele sunt obiecte de colecţie curatoriate de colecţionara de artă şi promotoare a culturii tradiţionale româneşti Iulia Gorneanu, atât din colecţia sa personală de ii, cât şi din colecţia de sariuri a designerului Anamaria Lazăr.

Organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB, sub auspiciile Ambasadei Indiei în România, expoziţia poate fi vizitată în perioada 8-20 iunie, zilnic, între orele 12.00 – 20.00. În zilele de 12 şi 13 iunie, expoziţia este închisă.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe arcub.ro şi bilet.ro, sau de la casa de bilete ARCUB (str. Lipscani, nr. 84-90).

Prețul unui bilet este de 25 lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii pot achiziţiona bilete la preţul de 15 lei (Categoria II).

București FM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.